Våra tjänster och samarbetspartners

JAG i guldklänningen (2)amor vincit omnia

STÖRST AV ALLT ÄR KÄRLEKEN

Jag heter Anette Bernklo och är utbildad jurist med bas i Stockholm. Min stora passion för bröllop har funnits med mig sedan unga år och 2002 fick jag ett förordnande som borgerlig vigselförrättare genom en kommunal anställning. Jag har vigt över 250 brudpar främst i Stockholm men även i Skåne och har älskat det sen första stund. Under den åttaårsperiod som jag vigde på slott och herrgårdar samt i skärgården med flera underbara platser har jag utvecklat olika former för romantiska ceremonier i nära samarbete med brudparen.

Jag är utbildad bröllopskoordinator genom BRAK Bröllopsakademin och håller idag symboliska ceremonier/förnyelser av äktenskapslöften i Sverige och Grekland. Vi ordnar även kyrklig och borgerlig vigsel i Sverige och jag har kontakterna som behövs om ni önskar en kyrklig vigsel i Grekland på de öar som jag presenterar här.

Det stora nätverk av väl utvalda bröllopsaktörer som har skapats genom åren finns med och förgyller ert bröllop här i Sverige och företrädesvis i Stockholm med omnejd samt i Skåne.

Nytt för i år är att jag har ett liknande nätverk inom bröllopsbranschen som brinner för bröllop i Grekland. Mina fantastiska grekiska samarbetspartner finns på Skiathos, Kreta, Ios och Santorini.

Våra värdegrunder är:

Engagemang & Glädje, Närvaro & Innerlighet

Våra tjänster och samarbetspartners

Vi förrättar ceremonier och jag hjälper även till med juridiska tjänster såsom äktenskapsförord, testamenten m fl familjerättsliga ärenden. Extra exklusiva tjänster såsom bröllopstavlor och bröllopsvideos skapas också i mitt företag Bernklo Resusrs KB.

Vi har dessutom ett stort kontaktnät med duktiga leverantörer i såväl Sverige som Grekland. Nedan några exempelområden där vi har våra kontakter:

Hotell/övernattning/Slott och herrgårdar
Festlokaler/Cateringfirmor
Guldsmeder
Frisörer/Make up/Styling/Hudvård
Transporter
Underhållning/Musiker
Konditorier
Designers/Sömmerskor
Festklänningsbutiker
Fotografer
Tryckerier
Blomsterdesigners
Dekorationsbutiker
Uthyrningsföretag
Ljus och Ljud
Tältuthyrning
Eventutrustning
Konstnärer/Scenbyggnation
Webbdesigners för egen hemsida

Atseaevent Stockholms mest fantasifulla och unika eventlokal