Våra bröllopsupplägg

cropped-sant6.jpg

Hur går det till att samordna ert bröllop genom Romantiska Vigslar?

Vi skräddarsyr ert bröllopskoncept utifrån era önskemål och er livsstil. Jag skapar er romantiska ceremoni i samarbete med er. Kontakta mig för genomgång och bokning av ert första bröllopsmöte.

Vi träffas och går igenom er idé om hur ni vill ha ert bröllop och olika förslag ges som matchar era önskningar.  Bokning sker på detta första bröllopsmöte. Vi håller sedan löpande kontakt per mail och telefon under hela planeringsprocessen som består av bl a ceremonins utförande med dikter, tal och musik  även koordination för ert bröllop.

En månad före bröllopet har vi ett andra bröllopsmöte för att knyta ihop säcken och planera det sista inför bröllopet så att era förväntningar kan uppfyllas till fullo.

Genom exklusiva kontakter på plats garanterar vi inte bara ett attraktivt pris utan även full service från bokning till genomförande av ert event. 

Vi hjälper er med allt mellan himmel och jord för att förgylla er ceremoni. Teamet är flerspråkigt och har flera års erfarenhet av att skapa drömbröllop på ett effektivt, kreativt och personligt sätt och alltid från hjärtat. Om ni hellre skulle vilja ha till exempel en fotograf från Sverige som följer med oss till Grekland så har jag flera mycket duktiga partners som gärna åtar sig det uppdraget. Vi rekommenderar gärna boende och transporter internationellt och på plats.